Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
SUMAREN IZVESTAJ ZA SITE SUDII ZA MESEC JUNI 2018 GODINA - BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI
Месечен
2018
SESTOMESECEN SUMAREN IZVESTAJ ZA SITE SUDII 2018 GODINA - BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI
Годишен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC MAJ 2018 GODINA
Месечен
2018
KVARTALEN IZVESTAJ ZA SITE SUDII (PRV KVARTAL) 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Квартален
2018
KVARTALEN IZVESTAJ ZA SITE SUDII (PRV KVARTAL) 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Квартален
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA SITE SUDII ZA MESEC MART 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Месечен
2018
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2018 ГОДИНА
Месечен
2018
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА МЕСЕЦ ЈАНУАРИ 2018 ГОДИНА
Месечен
2018
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2017 ГОДИНА
Годишен
2017
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2013 ГОДИНА
Годишен
2013

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 09.10.2019
  Основниот граѓански суд Скопје, по повод Европскиот ден на правдата (25.10.2019 година), организира отворен ден за ученици од СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“- Скопје, студенти од Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје и за граѓаните на Република Северна Македонија. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 26.9.2019
  Почитувани, Основниот граѓански суд Скопје, на ден 25.09.2019 година, беше посетен од страна на Божина Липај – експерт од Канцеларијата на Светска Банка во Скопје. Состанокот се одржа во просториите на судот и на истиот присуствуваа судија Антоанета Димовска (Претседател на Оддел за имотни спорови, спорови од мала вредност и семејни спорови) и Советник – Портпаролот на судот Сања Томиќ Велкоски. [повеќе]

Сите вести