Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Општи информации

Јавните набавки се спроведуваат по писмен и по електронски пат.

За набавките спроведени по писмен пат, потребните документи и документација се доставува во судот, во приемното одделение или на адресата на судот.

За набавките спроведени по електронски пат, со електронско наддавање преку Електронскиот систем за јавни набавки на Министерството за Финансии на Република Македонија, целокупната документација за учесниците на електронското наддавање се поднесува во електронска форма, електронски потпишана со електронски потпис (сертификат) издаден на име на наддавачот или од него овалстено лице.

Планирани набавки Објавени огласи Склучени договори

Реализирани договори

         

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  Оглас бр. 4/2017
  Предмет на договор:
   
  Оглас бр. 4/2017
  Вид на договор:
   
  Услуги
  Датум на објава:
   
  12.10.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Постапка со прибирање на понуди (за набавка со проценета вредност до 5.000 евра)
  Краен рок:
   
  17.10.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Оглас бр. 5/2017
  Предмет на договор:
   
  Оглас бр. 5/2017
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  21.11.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Постапка со прибирање на понуди (за набавка со проценета вредност до 5.000 евра преку ЕСЈН со е-аукција)
  Краен рок:
   
  21.11.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  1/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  11.4.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Постапка со прибирање на понуди (за набавка со проценета вредност до 5.000 евра)
  Краен рок:
   
  18.4.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на канцелариски материјали
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  11.4.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Постапка со прибирање на понуди (за набавка со проценета вредност до 5.000 евра)
  Краен рок:
   
  18.4.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на канцелариски материјал
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  07.6.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Постапка со прибирање на понуди (за набавка со проценета вредност до 5.000 евра)
  Краен рок:
   
  13.6.2016
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести