Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Консолидирана годишна сметка на судска власт на РСМ за сметка 785 за 2022 година
2023
Консолидирана годишна сметка на судска власт на РСМ за сметка 787 за 2022 година
2023
Консолидирана годишна сметка на судска власт на РСМ за сметка 696 депозитна сметка за 2022 година
2023
Консолидирана годишна сметка на судска власт на РСМ за сметка 637/603 буџетска сметка за 2022 година
2023
Консолидирана годишна сметка на судска власт на РСМ за сметка 631 сопствени приходи за 2022 г.
2023