Суд [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Соопштенија за јавност  | 19.2.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение

  Советот на Европа со својата канцеларија во Скопје, спроведува програма ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 19.2.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение

  Судскиот совет на Република Македонија на 272-та седница одржана на 15.02.2018 година дискутираше... [повеќе]
 • Известувања  | 16.2.2018 | Судски совет на РМ

  ЈАВЕН ОГЛАС бр. 1/2018 за вработување на 1 (еден) извршител на определено работно време

  Врз основа на чл. 22 и 23 од Законот за работните односи Пречистен текст - („Службен весник на РМ" бр. 167/2015) в.в. со чл.14 и 22 од Законот за вработени во јавниот сектор (Службен весник на РМ“ бр.27/2014, 199/2014 и 27/2016), член 5 од Правилникот за внатрешна организација на Судскиот совет на Република Македонија бр.01-1156/1 од 01.07.2016 година и чл. 11, 12 и 13 од Правилникот за систематизација на работните места во Судскиот совет на Република Македонија бр.01-1156/2 од 01.07.2016 година ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 16.2.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение од 272-та седница од 15.02.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 272-та седница одржана на ден 15.02.2018 година одлучи за следното... [повеќе]
 • Известувања  | 09.2.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение за 272-та седница на Судски совет на РМ - 15.02.2018 година

  Седницата ќе се одржи на ден 15.02.2018 година (четврток) со почеток во 10,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]

Сите вести