Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Записник од 193-та седница на Судски буџетски совет - 24.01.2023 г.
2023
Записник од 192-та седница на Судски буџетски совет - 16.01.2023 г.
2023
Одлука за годишна распределба на Буџет на РСМ за раздел 29010-Судска власт за сметка 631 за 2023 година
2023
Одлука за годишна распределба на Буџет на РСМ за раздел 29010-Судска власт за сметка 603/637 за 2023 година
2023
Одлука за овластување на Претседателот на СБС за пренамена на средства за 2023 година
2023