Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за одобрување на средства на Врховен суд на РСМ за одржување на информатичко комуникациска технологија за 2023 година
2023
Одлука за склучување на договор со ЈП „Службен весник на РСМ“ за 2023 година
2023
Одлука за конечна годишна распределба на Буџетот на РСМ за раздел 29010-Судска власт за сметка 603/637 за 2022 година
2023
Одлука за конечна годишна распределба на Буџетот на РСМ за раздел 29010-Судска власт за сметка 631 за 2022 година
2023
Одлука за спроведување групни јавни набавки за 2023 година
2023