Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Програма за работа на Судски буџетски совет за 2023 година
2023
Годишна програма за капитални расходи од Буџет-Судска власт за 2023 година
2023
Годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 696 - депозити за 2022 година
2023
Годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 631 - самофинансирање за 2022 година
2023
Годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 637 - буџетска сметка за 2022 година
2023