Одлуки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Одлуки

Наслов на одлука
Вид на одлука
Датум на одлука
-

02.11.2009 | Разрешување
Одлука за разрешување ИП - ОС Охрид

28.11.2012 | Разрешување
Одлука за разрешување АБ - ОС Велес

04.06.2015 | Друга категорија
Дополнение на Одлуката за утврдување на орентациониот број на предмети што треба да ги реши судијата месечно за 2015 за Вишиот управен суд

24.02.2011 | Запрена постапка
Одлука за запрена постапка за СИ - ОС Куманово

23.02.2011 | Разрешување
Одлука за разрешување ИВ - ОС Тетово


Прва < 1 2 3  ...  > Последња

Најнови вести

 • Соопштение од 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 19.7.2018
  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 18.7.2018
  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 16.7.2018
  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]

Сите вести