Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Вишиот управен суд ги изготвува следниве редовни извештаи за работата за судот: 

  • Месечни извештаи (12 месечни извештаи)
  • Квартални извештаи (4 - тримесечни извештаи)
  • Полугодишни извештаи (2 шестомесечни извештаи)
  • Деветомесечен извештај (за период од 01.01 - 30.09 во тековната година)
  • Годишен извештај
Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.10 - 31.12.2022 година
Квартален
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.07 - 31.12.2022 година
Полугодишен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за месец декември 2022 година
Месечен
2022
Годишен извештај за работата на Виш управен суд за 2022 година
Годишен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за месец ноември 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за месец октомври 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.07 - 30.09.2022 година
Квартален
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.01 - 30.09.2022 година
Полугодишен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за месец септември 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за месец јули 2022 година
Месечен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести