Канцеларија за односи со јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Канцеларија за односи со јавност

Лице одговорно за односи со јавноста е Александар Парчеклиев - судски администратор.

Контакт телефон: 032/393-455, локал 104.

e-mail: contact@asstip.mk

 

Лице за комуникација во канцеларија за односи со јавност е Корнелија Николовска - самостоен судски референт.

Контакт телефон: 032/393-455, локал 130.

 

Лице за имплементација на политика за интегритет е Гордана Јанева - раководител на кривичен оддел.

Контакт телефон: 032/393-455, локал 117.

Политика за интегритет

Кодекс на судиска етика за судиите

Кодекс на етика на вработените во судската служба

Процедура за начинот на постапување за заштитено внатрешно пријавување

Правилник за постапување со подароци, погодности и гостопримства

 

 

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести