Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Линкови кон објавените огласи на сајтот на е-набавки:

Оглас бр.1/2016

Оглас бр.2/2016

Оглас бр.3/2016

Оглас бр.4/2016

Известување за склучен договор

Известување за реализиран договор

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  1/2016
  Предмет на договор:
   
  Централна групна јавна набавка на фотокопирна хартија за 2016 год. за потребите на Апелационен суд Штип и Основните судови во: Штип, Струмица, Радовиш, Свети Николе, Кочани, Виница, Берово и Делчево
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  16.2.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди со распишување на оглас
  Краен рок:
   
  26.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2016
  Предмет на договор:
   
  Јавна набавка на тонери за 2016 год.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  18.2.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди со распишување на оглас
  Краен рок:
   
  23.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  4/2016
  Предмет на договор:
   
  Јавна набавка на екстра лесно масло за домакинство за 2016 год.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  19.2.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди со распишување на оглас
  Краен рок:
   
  29.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2016
  Предмет на договор:
   
  Јавна набавка на компјутерски делови и дополнителна ИТ опрема и додатоци за 2016 год.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  24.3.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Штип
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди со распишување на оглас
  Краен рок:
   
  29.3.2016
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Месечен извештај Август 2021

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 03.9.2021
  Објавен е Месечниот извештај за работата на Апелационен суд Штип за Август 2021 год. [повеќе]
 • Месечен извештај Јули 2021

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 23.8.2021
  Објавен е Месечниот извештај за работата на Апелационен суд Штип за Јули 2021 год. [повеќе]
 • Месечен извештај Јуни 2021

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 13.7.2021
  Објавен е Месечниот извештај за работата на Апелационен суд Штип за Јуни 2021 год. [повеќе]

Сите вести