Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на судовите во 2018 година - 1 квартал
Квартален
2018
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2017 ГОДИНА
Годишен
2017
Извештај за работата на судовите во 2017 година - 4 квартал
Квартален
2017
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДОВИТЕ ВО 2016 ГОДИНА
Годишен
2016
Извештај за работата на судовите во 2017 година - 3 квартал
Квартален
2017
Извештај за работата на судовите во 2017 година - 2 квартал
Квартален
2017
Извештај за работата на судовите во 2017 година - 1 квартал
Квартален
2017
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2016 ГОДИНА
Годишен
2016
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2015 ГОДИНА
Годишен
2015
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2014 ГОДИНА
Годишен
2014

Најнови вести

 • Соопштение од 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 19.7.2018
  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 18.7.2018
  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 16.7.2018
  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]

Сите вести