Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

31.05.2016 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на судови 31.05.2016 година

Судскиот совет на Република Македонија врз основа на член 44 од Законот за Судскиот совет на Република Македонија (Службен весник на РМ бр.60/2006, 150/2010,100/2011, 20/2015 и 61/2015), објавува ОГЛАС за избор на претседател на Апелационен суд Гостивар, за избор на претседател на Основен суд Кратово и за избор на претседател на Основен суд Виница.

12.10.2016 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на Врховен суд на РМ и ОС Скопје 1 Скопје и судија на АС Битола 07.10.2016 година

Судскиот совет на Република Македонија врз основа на член 39 и 44 од Законот за Судскиот совет на Република Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр.60/2006, 150/2010, 100/2011, 20/2015 и 61/2015), објавува ОГЛАС за избор на претседатели на Врховен суд на РМ и ОС Скопје 1 Скопје, за избор на судија на АС Битола

13.01.2017 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на Основниот суд Гевгелија 11.01.2017 година

Судскиот совет на Република Македонија врз основа на член 39 и 44 од Законот за Судскиот совет на Република Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр.60/2006, 150/2010, 100/2011, 20/2015 и 61/2015), објавува ОГЛАС за избор на претседател на Основниот суд Гевгелија

28.03.2017 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на Основниот суд Свети Николе 28.03.2017 година

Судскиот совет на Република Македонија врз основа на член 39 и 44 од Законот за Судскиот совет на Република Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр.60/2006, 150/2010, 100/2011, 20/2015 и 61/2015), објавува ОГЛАС за избор на претседател на Основниот суд Свети Николе

12.05.2017 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на Управен суд, ОС Крушево, ОС Куманово и ОС Ресен од 03.05.2017

Судскиот совет на Република Македонија врз основа на член 39 и 44 од Законот за Судскиот совет на Република Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр.60/2006, 150/2010, 100/2011, 20/2015 и 61/2015), објавува ОГЛАС за За избор на претседател на Управниот суд, Основниот суд Крушево, Основниот суд Куманово и Основниот суд Ресен.


Прва < 1 2 3 > Последња

Најнови вести

 • Соопштение од 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 19.7.2018
  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 18.7.2018
  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 16.7.2018
  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]

Сите вести