Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец мај 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец април 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец март 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец февруари 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јануари 2018 година
Месечен
2018
Полугодишен извештај за работата на Управен суд за второ полугодие 2017 година
Полугодишен
2017
Квартален извештај за работата на Управен суд за четврт квартал 2017 година
Квартален
2017
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец декември 2017 година
Месечен
2017
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец ноември 2017 година
Месечен
2017
ИНФОРМАЦИЈА ЗА СОСТОЈБАТА ЗА УПРАВУВАЊЕТО СО ДВИЖЕЊЕТО НА ПРЕДМЕТИТЕ ВО ПИСАРНИЦИТЕ ВО УПРАВНИОТ СУД (ЈУЛИ-НОЕМВРИ)
Квартален
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • О Г Л А С

  Новости  | 23.5.2018
  Објавување јавен оглас за вработување судски службеници во Управниот суд [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 02.5.2018
  Поради покажаниот голем интерес на медиумите, а со цел објективно информирање на јавноста во врска со превземените дејствија од страна на Управен суд по повод изјавените жалби од FCL AMBIENTE SRL од Република Италија (заитересирано лице) и тужениот орган Град Скопје, против одлуката на Управен суд У-6.бр.186/2017 од 06.10.2017 година, Управен суд ја известува јавноста дека [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 12.3.2018
  Управниот суд на ден 14.03.2018 година, со почеток во 11.00 часот во Судница бр. 1 ќе се одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Петар Карајанов, заведена под У-5.бр.1875/2017 [повеќе]

Сите вести