Контакт за лица со посебни потреби [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Контакт за лица со посебни потреби

СЛУЖБЕНО ЛИЦЕ ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО ГРАЃАНИ КОИ ШТО ИМААТ НЕКАКОВ ВИД И СТЕПЕН НА ПОПРЕЧЕНОСТ:

Јована Василевска Мициќ - Виш судски соработник
- контакт телефон: 02/3203-207
- контакт e-mail:  jovana.vasilevska@usskopje.mk
-Заменик -  Авдиљ Јонузи - Помлад судски соработник
                      - контакт телефон: 02/3203-200
                       - контакт e-mail:  avdilj.jonuzi@usskopje.mk

Контакт

Јована Василевска Мициќ

Фиксен телефон:
02/ 3203-207
Мобилен телефон:

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • О Г Л А С

  Новости  | 23.5.2018
  Објавување јавен оглас за вработување судски службеници во Управниот суд [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 02.5.2018
  Поради покажаниот голем интерес на медиумите, а со цел објективно информирање на јавноста во врска со превземените дејствија од страна на Управен суд по повод изјавените жалби од FCL AMBIENTE SRL од Република Италија (заитересирано лице) и тужениот орган Град Скопје, против одлуката на Управен суд У-6.бр.186/2017 од 06.10.2017 година, Управен суд ја известува јавноста дека [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 12.3.2018
  Управниот суд на ден 14.03.2018 година, со почеток во 11.00 часот во Судница бр. 1 ќе се одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Петар Карајанов, заведена под У-5.бр.1875/2017 [повеќе]

Сите вести