Основни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

За судот

Управен суд

Улица “Орце Николов” б.б
Емаил:  upravensud@usskopje.mk

Контакт телефони

Телефонска централа

02 3203-200

Технички секретар на Претседателот на судот - телефон

02 3203-212

Технички секретар на Претседателот на судот - факс

02 3203-218

Судска писарница за имотно-правна област и други сродни права - У-1

02 3203-231

Судска писарница за денационализација и други сродни права - У-2

02 3203-273

Судска писарница за урбанизам, градежништво и други сродни права - У-3

02 3203-273

Судска писарница за пензиско и инвалидско осигурување и други сродни права - У-4

02 3203-247

Судска писарница за финансиски прашања, јавни набавки и други сродни права - У-5

02 3203-246

Судска писарница за царини и други сродни права - У-6

02 3203-244
Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 14.4.2021
  Се известуваат странките дека сите јавни седници и расправи по предметите У-6.бр.1030/20 и У-6.бр.1311/20, закажани за ден 15.04.2021 година, кај судијата Рамије Цара, се одлагаат. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 12.4.2021
  Се известуваат странките дека сите јавни седници и расправи по предметите У-1.бр.167/21, У-1.бр.768/20, У-1.бр.652/20, закажани за ден 12.04.2021 година, кај судијата м-р Анета Џигерова, се одлагаат. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 02.4.2021
  Се известуваат странките дека сите јавни седници и расправи по предметите закажани за ден 05.04.2021 година, кај судијата м-р Анета Џигерова, се одлагаат. [повеќе]

Сите вести