Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Годишен план за јавни набавки за 2023 година

Планирани јавни набавки

Објавени огласи

Склучени договори

Реализирани договори

 

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  1/2019
  Предмет на договор:
   
  Патничко моторно возило
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  24.1.2019
  Договорен орган:
   
  Управен суд
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка - Поништена
  Краен рок:
   
  19.2.2019
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести