Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
KVARTALEN IZVESTAJ ZA SITE SUDII (PRV KVARTAL) 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Квартален
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA SITE SUDII ZA MESEC MART 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Месечен
2018
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2018 ГОДИНА
Месечен
2018
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА МЕСЕЦ ЈАНУАРИ 2018 ГОДИНА
Месечен
2018
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2017 ГОДИНА
Годишен
2017
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2013 ГОДИНА
Годишен
2013
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2012 ГОДИНА
Годишен
2012
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2011 ГОДИНА
Годишен
2011
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ВТОРО ПОЛУГОДИЕ) 2017 ГОДИНА
Полугодишен
2017
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ПРВО ПОЛУГОДИЕ) 2017 ГОДИНА
Полугодишен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

  Новости  | 23.4.2018
  СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ Поради поголемата заинтересираност на медиумите, Ве известуваме дека рочиштето по предметот ПЛ1 – ТС.бр. 1930/17 е закажано за ден 25.04.2018 година, во 11,30 часот, судница 20 на III кат. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 30.3.2018
  Почитувани, Основниот суд Скопје II Скопје, во периодот од 1 јануари 2017 година, заклучно со 31 декември 2017 година, во работа имаше 60.091 предмети. Од нив, 14.966 предмети се пренесени од претходните години, 1676 предмети се повторно во работа, а 75 предмети се погрешно заведени. Од вкупниот број 60.091 предмети, 43.524 се новопримени предмети во текот на 2017 година. Паралелно со новопримените 41.482 предмети во текот на 2016 година, евидентен е пораст односно зголемување на бројот на новопримени предмети во 2017 година... [повеќе]
 • Соопштение

  Новости  | 15.2.2018
  Соопштение Во врска со писменото Барање од 08.02.2018 година, доставено до Претседaтелот на Основниот суд Скопје II- Скопје од име на граѓани наведени во петиција на социјалните мрежи. Ве известуваме дека вака поднесеното Барање има формални недостатоци, односно не е уредено потпишано и нема адреса на подносител, поради што на истото не може да биде пимено одговорено. Основен Суд Скопје II- Скопје [повеќе]

Сите вести