Останати документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Останати документи

Година
Опис Година Преземање
Извештај од работна посета во Основен суд К.
2023
Извештај од работна посета во Основен суд Т.
2023
Извештај од работна посета во Основен суд Ш.
2023
Измена и дополнување на распоредот за работа на Судскиот совет на РСМ за тековната 2023 година
2023
Насоки за толкување и имплементација на начелата содржани во Етичкиот кодекс за членовите на Судскиот совет на РСМ
2023
Измена и дополнување на распоредот за работа на Судскиот совет на Република Северна Македонија за тековната 2023 година
2023
Записник од 429-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 03.02.2023 година
2023
Записник од 428-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 25.01.2023 година
2023
Записник од 426-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 29.12.2022 година
2023
Записник од 425-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 21.12.2022 година
2023