Статистика [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Статистика

Година
Опис Година Преземање
Функционалната анализа на капацитетите на управното судство во Република Македонија
2018
Компаративна анализа на добрите практики за административна правда
2018
Посебни податоци-ДЕ
2017
Биланс на состојба за 2016 година
2017
Биланс на приходи и расходи за 2016 година
2017
Годишен извештај за работата на судот за 2015 година
2015
Годишен извештај за работата на судот за 2014 година
2014
Годишен извештај за работата на судот за 2013 година
2013
Годишен извештај за работата на судот за 2012 година
2012
Годишен извештај за работата на судот за 2011 година
2011

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести