Статистика [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Статистика

 

Година
Опис Година Преземање
Биланс на состјба за 2018 година
2018
Биланс на приходи и расходи за 2018 година
2018
Биланс на состојба за Виш управен суд за 2017 година
2018
Биланс на приходи и расходи за Виш управен суд за 2017 година
2018
Биланс на состојба за Виш управен суд за 2016 година
2017
Биланс на приходи и расходи за Виш управен суд за 2016 година
2017
Годишен извештај за работата на Виш управен суд за 2016 година
2016
Годишен извештај за работата на Виш управен суд за 2015 година
2015
Годишен извештај за работата на Виш управен суд за 2014 година
2014
Годишен извештај за работата на Виш управен суд за 2013 година
2013

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Јавен оглас бр.1/2019

  Известувања, Настани, Новости, Соопштенија за јавност  | 10.10.2019
  Јавен оглас за вработување на судски службеници во Виш управен суд [повеќе]
 • Известување за отворен ден во Вишиот управен суд по повод Европскиот ден на правдата

  Новости  | 23.9.2019
  ПО ПОВОД ЕВРОПСКИОТ ДЕН НА ПРАВДАТА, 25 ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА (ПЕТОК) Е ОТВОРЕН ДЕН ЗА ГРАЃАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО ВИШИОТ УПРАВЕН СУД [повеќе]
 • Известување за учество на конференција

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 18.6.2019
  Министерството за правда во соработка со Амбасадата на Соединетите Американски Држави, на ден 17.06.2019 година, во хотелот Холидеј Ин во Скопје, организираа Конференција на тема „Право на независен и непристрасен суд“, на која земаа активно учество Претседателот на Виш управен суд – Лидија Ивановска и советник информатичар Љупка Илиеска. [повеќе]

Сите вести