Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Вишиот управен суд ги изготвува следниве редовни извештаи за работата за судот: 

 • Месечни извештаи (12 месечни извештаи)
 • Квартални извештаи (4 - тримесечни извештаи)
 • Полугодишни извештаи (2 шестомесечни извештаи)
 • Деветомесечен извештај (за период од 01.01 - 30.09 во тековната година)
 • Годишен извештај
Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен извештај за работата на Виш управен суд за 2023 година
Годишен
2023
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.10 - 31.12.2023 година
Квартален
2023
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.07 - 31.12.2023 година
Полугодишен
2023
Извештај за работата на Виш управен суд за месец декември 2023 година
Месечен
2023
Конечен Извештај за извршена ревизија на финансиски извештаи и ревизија на усогласеност за 2022 година - трет дел
Годишен
2022
Конечен Извештај за извршена ревизија на финансиски извештаи и ревизија на усогласеност за 2022 година - прв дел
Годишен
2022
Конечен Извештај за извршена ревизија на финансиски извештаи и ревизија на усогласеност за 2022 година - втор дел
Годишен
2022
Извештај за работата на Виш управен суд за месец ноември 2023 година
Месечен
2023
Извештај за работата на Виш управен суд за месец октомври 2023 година
Месечен
2023
Извештај за работата на Виш управен суд за период 01.07 - 30.09.2023 година
Квартален
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Учество на дијалогот за политики „Дискусија за Извештајот во сенка за Поглавје 23 за периодот октомври 2022 – септември 2023 година“

  Известувања, Настани, Новости, Соопштенија за јавност  | 25.12.2023
  Претставници од Виш управен суд, учествуваа на дијалогот за политики „Дискусија за Извештајот во сенка за Поглавје 23 за периодот октомври 2022 – септември 2023 година", кој се организираше во рамките на проектот „Градиме мостови за заедничка иднина: Владеењето на правото во насока на пристапувањето во ЕУ". Настанот се одржа на ден 21.12.2023 година во организација на Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје. [повеќе]
 • Вишиот управен суд склучи Меморандум за соработка

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 01.9.2022
  Вишиот управен суд, во месец јули 2022 година, склучи Меморандум за соработка со Установата за стручно образование СУЦГ „Шаип Јусуф“-Скопје, заради олеснување и охрабрување на образовната, практичната и техничката меѓусебна соработка. Во рамките на Меморандумот за соработка, во текот на месец август 2022 година, во Вишиот управен суд, феријална пракса во траење од 10 дена извршија седум ученици на Установата за стручно образование СУЦГ „Шаип Јусуф“-Скопје [повеќе]
 • Одлуки за избор за вработување по Jавен оглас бр.1/2021

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 15.2.2022

Сите вести