Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Вишиот управен суд ги изготвува следниве редовни извештаи за работата за судот: 

 • Месечни извештаи (12 месечни извештаи)
 • Квартални извештаи (4 - тримесечни извештаи)
 • Полугодишни извештаи (2 шестомесечни извештаи)
 • Деветомесечен извештај (за период од 01.01 - 30.09 во тековната година)
 • Годишен извештај
Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на Виш управен суд за прво шестомесечие 2019 година
Полугодишен
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за месец јуни 2019 година
Месечен
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за втор квартал 2019 година
Квартален
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за месец мај 2019 година
Месечен
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за месец април 2019 година
Месечен
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за прв квартал од 2019 година
Квартален
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за месец март 2019 година
Месечен
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за месец февруари 2019
Месечен
2019
Извештај за работата на Виш управен суд за четврт квартал од 2018 година
Квартален
2018
Извештај за работата на Виш управен суд за месец декември 2018 година
Месечен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Јавен оглас бр.1/2019

  Известувања, Настани, Новости, Соопштенија за јавност  | 10.10.2019
  Јавен оглас за вработување на судски службеници во Виш управен суд [повеќе]
 • Известување за отворен ден во Вишиот управен суд по повод Европскиот ден на правдата

  Новости  | 23.9.2019
  ПО ПОВОД ЕВРОПСКИОТ ДЕН НА ПРАВДАТА, 25 ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА (ПЕТОК) Е ОТВОРЕН ДЕН ЗА ГРАЃАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО ВИШИОТ УПРАВЕН СУД [повеќе]
 • Известување за учество на конференција

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 18.6.2019
  Министерството за правда во соработка со Амбасадата на Соединетите Американски Држави, на ден 17.06.2019 година, во хотелот Холидеј Ин во Скопје, организираа Конференција на тема „Право на независен и непристрасен суд“, на која земаа активно учество Претседателот на Виш управен суд – Лидија Ивановска и советник информатичар Љупка Илиеска. [повеќе]

Сите вести