Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Јавни набавки

Вишиот управен суд - јавни набавки

Вишиот управен суд секоја година спроведува јавни набавки согласно Планот за јавни набавки што го донесува секоја година до крајот на јануари, согласно Законот за јавни набавки.

https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie-annual-plan/eba17b2a-080c-4ef4-b636-ae5100868a70/1

 

 

Број на оглас
Вид на договор

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_