Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за дополнителна распределба на средства за 2018 година, програма 20, за сметка 603/637 по единки корисници
2018
Соопштение од 119-та седница одржана на ден 03.05.2018 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на ден 03.05.2018 година ја одржа 119-та седница на која на која разгледуваше повеќе точки по кои донесе повеќе одлуки, заклучоци, одговори на доставени барања од единки корисници и вработени во судската власт и барања од СБС до единки корисници, меѓу кои:
2018
Консолидирана завршна сметка на Судска власт на РМ за сметка 787-сопствени приходи за 2017 година
2017
Консолидирана завршна сметка на Судска власт на РМ за сметка 785-владино учество за 2017 година
2017
Консолидирана завршна сметка на Судска власт на РМ за сметка 696-депозити за 2017 година
2017

Најнови вести

 • Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 18.7.2018
  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 16.7.2018
  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 13.7.2018
  На 12.07.2018 година во кабинетот на министерката за правда претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Зоран Караџовски оствари средба со министерката за правда проф. д-р Рената Дескоска во врска со... [повеќе]

Сите вести